Fysioterapeut

Corona tiltag

Find Din Vej psykoterapi og stress coaching

Online og udendørs sessioner samt behandling med fokus på sikkerhed

Find Din Vej tilbyder følgende:

Online og udendørs psykoterapi, coaching og fysioterapeutisk vejledning.

Når vi mødes online eller udendørs er der ingen eller minimal smittefare. Du kan være sikker på at vi nok skal komme rundt om både tankerne, følelserne, kroppen og alt det andet – selvfølgelig med afsæt i hvad lige præcis du har brug for.

Nedenfor fortæller nogle af mine klienter om deres oplevelser under nedlukningen:

“Jeg kan varmt anbefale et Mestringsforløb hos Ritte Hagens. Vi har siddet i hendes skønne have i de sidste uger og haft udendørs coaching. De samtaler har ændret mit liv, og jeg mærker en effekt både fysisk, psykisk og mentalt”
Michael 42 år

“Jeg har tidligere haft forløb hos Ritte, der indeholdt både stress coaching og kropsterapi. Men af forskellige årsager er det enklest lige nu at mødes online, og jeg har opdaget, at det er meget virkningsfuldt og slet ikke en second-best soultion.
Jeg har det godt med, at vi kan se hinanden (i forhold til telefonisk kontakt) og Ritte har lige så meget føling med, hvor jeg er henne, som hvis vi sad i samme rum.
Det er ret koncentreret, når samtalerne er online og jeg får nærmest mere ud af det – og så jeg nyder at være hjemme i min egen “hule”, når vi mødes.”
Barbra 49 år

“Selvom der der ikke noget, der 100 % kan erstatte kraniosakral terapi,  så kan jeg mærke at jeg alligevel har fundet ro ved mine udendørs og telefoniske samtaler med Ritte:” 
Naja 26 år

“Jeg har igennem nogle år haft glæde af ind imellem at få terapi og behandling af Ritte. De sidste gange har vi været udendørs på grund af Corona restriktionerne. Det har fungeret super fint og jeg synes at det  har bidraget positivt til min oplevelse, at vi har været udenfor i naturlige omgivelser”
Mia 36 år

De velkendte hands-on behandlinger med fokus på sikkerhed for både dig, mig og den næste klient!

Find Din Vej er kendt for de dybtvirkende kropslige behandlinger, som enten står alene eller kombineres med psykoterapi og stress coaching. Mange af behandlingerne – specielt kraniosakral terapi – foregår med 30-100 cm afstand mellem behandler og klient – ansigt til ansigt vel at mærke.

Med udsigt til, at anbefalingen om fysisk afstand fortsætter en rum tid endnu, har jeg besluttet mig for at gå all-in på værnemidler. Hvis vi skal være mindre end 1 meter fra hinanden, skal vi begge bære mundbind (du vil få et udleveret af mig). Og ved behov tager jeg tynde handsker på, når jeg giver dig behandling. Jeg vil også benytte et plastik visir foran ansigtet ind imellem.

Det bliver måske lidt akavet første gang vi ses …. Men jeg er også sikker på at vi vil kunne grine lidt af det. Og fremfor alt, så sikrer denne fremgangsmåde, at behandlingerne fortsat vil have den sædvanlige gode kvalitet.

Øvrige foranstaltninger:

– først og fremmest – har du symptomer på infektion med Covid 19, skal du melde afbud. Der er ingen beregning for afbud
  uanset tidspunktet. Dette gælder naturligvis også mig selv
– du bedes komme til tiden ikke før – indgang ad hoveddøren
– start med at spritte hænderne af og evt. tage mundbind på – begge dele lige indenfor døren
– sørg helst for toiletbesøg hjemmefra – men det er muligt at benytte sprit frisk toilet ved indgangen ved behov
– betaling med mobile pay eller bank overførsel. Jeg sender efterfølgende faktura på mail
– tag gerne din egen drikkedunk med vand med
– imellem hver klient er der en pause, hvor jeg lufter ud og spritter alle kontaktflader af

Jeg glæder mig til at se dig 🙂

Du er velkommen til at ringe 60 91 42 16 så vi kan få en snak din situation og hvordan jeg kan hjælpe dig.